K

Simply Well  Ervaringen 

Ι Enthousiaste verhalen van mensen die jou voorgingen

René zegt: Het is de eenvoud waarmee Stephan coacht die me zo aanspreekt. Hij gaat snel naar de essentie, laat je dingen zien en ervaren waarvan je jezelf niet bewust bent. Bijzonder!

Reina schrijft: Mijn complimenten voor het werk wat je doet. Weet je dat je er echt goed in bent? Ik hoop dat je nog veel mensen met jouw talent kunt helpen. Je luistert héél goed en komt in één gesprek tot de kern van het probleem en geeft handreikingen waarmee je zelf verder kunt.

Ruud’s verhaal: Stephan geeft je het veilige gevoel zodat je kwetsbaar durft te zijn. Het was voor mij een verademing om met een man over ‘mannen dingen’ te kunnen praten, zonder je ergens voor te hoeven schamen.

Helma schrijft: Via een artikel in Twentse Courant Tubantia ben ik in contact gekomen met Stephan. Er was meteen al een klik en wist ik dat ik grote veranderingen zou ondergaan. Met Stephan praten was een openbaring. Ik kom steeds dichter bij mijzelf,. Je lijf loopt vol met energie, je gaat weer geloven in je zelf.  Het is het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven!

Frank schrijft: Door de eenvoud waarmee Stephan coacht is de naam Simply Well is heel toepasselijk. Geen ingewikkelde analyses van de situatie of terug naar het verleden; maar meer de nadruk op een acceptatie, en op basis van je eigen kracht en intenties veranderingen te realiseren.

Ingrid zegt: Tijdens de gesprekken voelde ik me erg op mijn gemak, voelde me erg gehoord en kon me kwetsbaar opstellen. Stephan, jij kon de vinger op de zere plek leggen, kreeg de indruk dat je precies kon voelen wat er in mij omging. Ik ben me erg bewust geworden van mijn eigen mogelijkheden. Als ik bij jou vandaan kom voel ik me opgelucht en positief. Ik ben al goed zoals ik ben, en zoals jij dan zegt, ‘daarvoor hoef je niets te doen’ ik heb meer inzicht gekregen in mijn patronen, ontstaan door opvoeding, werk en verwachtingen. Het gevoel van op de goede weg te zijn, dat geeft zelfvertrouwen.

Bianca’s reactie: Iedere keer weer heb ik het gevoel, alsof ik thuis kom bij mezelf. Stephan geeft je het gevoel van warmte, het voelt vertrouwd en bij hem kun je alles zeggen en is niets te gek. Ik ervaar heel veel liefde en warmte. Stephan was voor mij een rots in de branding, toen ik het even niet meer zag zitten. Hij heeft mij weer op de goede weg geholpen! Ik ben mijzelf weer gaan accepteren. Om te beschrijven wat ik ervaren heb, heb ik aan één zin voldoende: Stephan, dank je voor wie jij bent en dat ik jou heb mogen ontmoeten!

Ria zegt: Toen ik voor het eerst bij Stephan kwam zat ik niet goed in mijn vel. Dat was al een lange tijd zo en dat had een negatieve invloed op mijn relatie. Stephan heeft me eerst naar mezelf laten kijken, en daar na de essentie van mijn relatieprobleem laten zien. Ook mijn man heeft een paar keer met Stephan gepraat en heeft hier veel baat bij gehad. Hij kan nu anders naar de dingen kijken en dat gaf mij de ruimte om mezelf te kunnen zijn. Mijn man en ik zijn los van elkaar een traject en coaching en bij Stephan gestart. Het gaat weer goed in onze relatie. De échte aandacht, het luisteren en warme manier van coachen van Stephan heeft ervoor gezorgd dat we het volgehouden hebben. Super dat we Stephan als coach hebben ontmoet.

 

Referentie

Reina schrijft

Toen ik bij Simply Well Coaching en Healing kwam, had ik een stevige burn-out. Al snel voelde ik me begrepen en ...
Verder Lezen

Reactie van Henk,

Lees het enthousiaste verhaal van Henk. Ik kwam bij Simply Well Coaching met een stevige burn-out. Al snel voelde ik me begrepen en ...
Verder Lezen

Bianca’s ervaring

Bianca’s reactie: Iedere keer weer heb ik het gevoel, alsof ik thuis kom bij mezelf. Stephan geeft je het gevoel ...
Verder Lezen

Social media

In de media

Mensen zoeken liefde

Tubantia 26/6/2014 Mensen zijn allemaal op zoek naar liefde ...
Verder Lezen

Leven doe je nu

Tubantia Leven doe je nu ...
Verder Lezen
  • Bianca’s reactie: Iedere keer weer heb ik het gevoel, alsof ik thuis kom bij mezelf. Stephan geeft je het gevoel van warmte, het voelt vertrouwd en bij hem kun je alles zeggen en is niets te gek. Ik ervaar heel veel liefde en warmte. Stephan was voor mij een rots in de branding, toen ik het even niet meer zag zitten. Hij heeft mij weer op de goede weg geholpen! Ik ben weer van mijzelf gaan houden en ben mijzelf weer gaan accepteren. Stephan me heeft laten ervaren: ‘Ik ben goed zoals ik ben, en daar hoef je niets voor te doen!’ Hij leerde mij weer voelen met hart en ziel, mezelf open te stellen voor anderen en anders tegen de dingen aan te kijken, zodat het allemaal een stuk minder zwaar voelt. Om te beschrijven wat ik ervaren heb, heb ik aan één zin voldoende: Stephan, dank je voor wie jij bent en dat ik jou heb mogen ontmoeten!