Simply Well Coaching  


Ι 
Iets over mij
Ik ben Stephan Geukers, ik ben in 1960 in Almelo geboren, waar ik een zorgeloze jeugd in een warm gezin heb gehad. Na 25 jaar in Borne te hebben gewoond, woon en werk ik met veel plezier in Weerselo, een dorp in de mooie natuur van Twente, een prachtige stukje Overijssel.

In 2001 ben ik met Simply Well Coaching gestart. Nadat ik ongeveer 25 jaar in het bedrijfsleven in commerciële functies actief was, was het tijd om mijn missie als coach en magnetiseur op te pakken. Ik heb mijn hart gevolgd en dat heeft me veel moois gebracht. Ik kan het iedereen aanraden! 

Als vader van vijf (jong)volwassen kinderen (in een samengesteld gezin) en opa geniet ik van; samen koken, samen eten, goede gesprekken, humor, gezelligheid. Ik houd van reizen, lezen, schilderen, buiten zijn in de natuur, fotografie. Een grote bron van inspiratie is mijn vrouw Liset, die mij inspireert, ondersteunt bij mijn dagelijkse werkzaamheden en een geweldige gastvrouw. 

Ι Mijn opleidingen:
Star’s Edge International
,
Florida Amerika,
Avatar Master, Persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en coaching.
IVEG, Instituut voor Energetische Geneeskunde,
Sivas methode, testen, diagnosticeren, behandelen op fysiek-, mentaal-, emotioneel-,
psychisch- en bewustzijnsniveau.
Professional Assets Development,
Methodisch- en Systemisch coachen.
Het implementeren van oplossingsgerichte strategieën en het maken van probleemanalyses.
E.t.o.p.  Medisch Trainer voor bedrijven,
Begeleiden van mensen in hun werkomgeving t.a.v. fysiek-, mentaal- en emotioneel welzijn.
C.B.I.C. organisatie
Puntoïte-guï Indiaanse massagetechniek ter verbetering van stofwisselingen vermindering van fysieke- en emotionele klachten.
Aanvullende opleidingen,
Aanvullend heb ik de opleiding Medische basisvakken, Sportmassage. en diverse massagetechnieken gevolgd.
De opleiding waar geen boekje bij zit,
Die van levenservaring, bewustwording en intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling
Misschien wel de meest leerzame opleiding van allemaal!

 

 

 

 

 

 

 

 

Referentie

Frank schrijft: Door de eenvoud waarmee Stephan coacht is de naam Simply Well is heel toepasselijk. Geen ingewikkelde analyses van de situatie of terug naar het verleden; maar meer de nadruk op een acceptatie, en op basis van je eigen kracht en intenties veranderingen te realiseren.

Social media

In de media

Mensen zoeken liefde

Tubantia 26/6/2014 Mensen zijn allemaal op zoek naar liefde ...
Verder Lezen

Leven doe je nu

Tubantia Leven doe je nu ...
Verder Lezen
  • Bianca’s reactie: Iedere keer weer heb ik het gevoel, alsof ik thuis kom bij mezelf. Stephan geeft je het gevoel van warmte, het voelt vertrouwd en bij hem kun je alles zeggen en is niets te gek. Ik ervaar heel veel liefde en warmte. Stephan was voor mij een rots in de branding, toen ik het even niet meer zag zitten. Hij heeft mij weer op de goede weg geholpen! Ik ben weer van mijzelf gaan houden en ben mijzelf weer gaan accepteren. Stephan me heeft laten ervaren: ‘Ik ben goed zoals ik ben, en daar hoef je niets voor te doen!’ Hij leerde mij weer voelen met hart en ziel, mezelf open te stellen voor anderen en anders tegen de dingen aan te kijken, zodat het allemaal een stuk minder zwaar voelt. Om te beschrijven wat ik ervaren heb, heb ik aan één zin voldoende: Stephan, dank je voor wie jij bent en dat ik jou heb mogen ontmoeten!