Simply Well  Voetreflextherapie

Mijn naam is Liset Geukers, binnen de praktijk van Simply Well verzorg ik voor vrouwen Voet-energie behandelingen.

Ben je uit balans?
Ben je uit balans, moe, gespannen of zit je niet lekker in je vel?
Wist je dat 75% van de klachten door spanning komt?
Gun jezelf daarom een ontspannende voetreflex-energiebehandeling! Tijdens een voet-energiebehandeling ervaar je een diepe ontspanning en kom je helemaal tot rust.

Voor wie?
Een voet-energiebehandeling is een plezierige, ontspannende en zeer milde therapievorm, en geschikt voor iedereen en alle leeftijden. (Mijn behandelingen geef ik uitsluitend aan vrouwen.)

Bij welke klachten?
* Ben je moe, slaap je slecht, heb je last van hoofdpijn, hormonale klachten?
* Heb je zere voeten, zorgen over de toekomst, kun je het verleden niet loslaten?
* Heb je steeds terugkerende gedachten of emoties die je bezighouden?

Meer energie en minder klachten.
* Wist je dat we veel aan onze voeten kunnen aflezen?
* Wist je dat we onze voeten in verschillende zones onderverdelen?
* Wist je ons lichaam en organen weerspiegeld worden in onze voet?
* Wist je dat door de drukpunten onder de voet te behandelen er een
stimulerende werking uitgaat naar de corresponderende organen?
* Wist je doordat blokkades worden opgeruimd, je meer energie
krijgt en minder klachten hebt?

Wat je voet laat ‘zien’
Op basis van wat jouw voet mij laat ‘zien’, in combinatie met mijn voetdiagnostiek geef ik je graag inzicht en praktische tips hoe je met minder klachten en meer plezier door het leven kunt gaan. Voet-energiebehandelingen hebben een positieve invloed op het herstel van het natuurlijk evenwicht in je lichaam. Ik activeer je meridianen zodat je levensenergie weer gaat stromen.

Begeleiding bij levensvragen.
Graag geef ik je inzicht in je levensvragen.
* Twijfel je wel eens aan jezelf?
* Zit je soms gevangen in je eigen gedachten?
* Weet je even niet hoe je verder moet?

Je vind bij mij een luisterend oor en je kunt hier je verhaal kwijt.

Even kort iets over mij.
Ik ben Liset en verzorg met veel plezier geef ik voetreflextherapie voor vrouwen die meer ontspanning, innerlijke rust  en energie 
willen. Daarnaast ondersteun ik Stephan bij de dagelijkse werkzaamheden en als gastvrouw bij de meditatieavonden en workshops. Geluk is voor mij, gewoon lekker mezelf zijn! Ik vind het fijn om mensen blij te maken. Mijn rust vind ik door bewust in het nu te zijn. Mijn inspiratiehaal ik uit tuinieren, wandelen in de mooie Twentse natuur, mijn gezin en ontmoetingen met boeiende mensen. 

Werkvormen
* Voetreflextherapie
* Voetmassage
* Voetdiagnostiek
* Polariteitsmassage
* Drukpuntmassage
* Balanstherapie
* MIR methode.

Nieuwsgierig?
Ben je nieuwsgierig wat voor jou kan doen? Misschien wil je een voetreflex-energiebehandeling of wil je dat ik je tenen ‘lees’ ?

Cadeaubon
Vind je het leuk om een vriendin een behandeling cadeau te doen? Ik heb een leuke cadeaubon in cadeauverpakking klaar liggen.

Bel of mail me dan vrijblijvend. T 06-45750536 of lisetgeukers@live.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn laatste nieuws, kijk dan in de agenda op onze website of volg mij op Faceboek: Liset Geukers voetreflextherapie

 

 

Referentie

Social media

In de media

Mensen zoeken liefde

Tubantia 26/6/2014 Mensen zijn allemaal op zoek naar liefde ...
Verder Lezen

Leven doe je nu

Tubantia Leven doe je nu ...
Verder Lezen
  • Bianca’s reactie: Iedere keer weer heb ik het gevoel, alsof ik thuis kom bij mezelf. Stephan geeft je het gevoel van warmte, het voelt vertrouwd en bij hem kun je alles zeggen en is niets te gek. Ik ervaar heel veel liefde en warmte. Stephan was voor mij een rots in de branding, toen ik het even niet meer zag zitten. Hij heeft mij weer op de goede weg geholpen! Ik ben weer van mijzelf gaan houden en ben mijzelf weer gaan accepteren. Stephan me heeft laten ervaren: ‘Ik ben goed zoals ik ben, en daar hoef je niets voor te doen!’ Hij leerde mij weer voelen met hart en ziel, mezelf open te stellen voor anderen en anders tegen de dingen aan te kijken, zodat het allemaal een stuk minder zwaar voelt. Om te beschrijven wat ik ervaren heb, heb ik aan één zin voldoende: Stephan, dank je voor wie jij bent en dat ik jou heb mogen ontmoeten!