Simply Well  Voetreflextherapie

Mijn naam is Liset Geukers, binnen onze praktijk verzorg ik voor vrouwen voetreflex-energie behandelingen met aromatherapie en ayurvedische massage. Mijn passie is om vanuit mijn eigen ervaring, mensen blij te maken en meer innerlijke rust te laten ervaren.

Ι Waarom een voetreflex behandeling?
Tijdens mijn voetreflex-energie behandeling ervaar je een diepe ontspanning en rust in je hoofd. Je voelt je daarna vitaal, blij en energiek. Door meer innerlijke rust kun je de drukte van iedere dag makkelijker aan. Je slaapt beter, wordt uitgerust wakker, je spijsvertering optimaliseert en lichamelijke klachten verminderen. 

Voor wie?
Een voetreflex behandeling is een plezierige, ontspannende en zeer milde behandelvorm die geschikt is voor iedereen en alle leeftijden. Ben je moe, slaap je slecht, heb je last van hoofdpijn of hormonale klachten? Heb je zere voeten, steeds terugkerende gedachten of emoties die je bezighouden? Heb je zorgen over de toekomst, kun je het verleden moeilijk loslaten?
Dan is een voetreflex behandeling zeker iets voor jou! 
Gun jezelf de ontspanning.

Voetdiagnostiek
Aan de hand van voetdiagnostiek en
 wat jouw voet mij laat ‘zien’, geef ik je inzicht en praktische tips, hoe je met minder klachten en meer energie door het leven kunt gaan. Voet-energiebehandelingen hebben een positieve invloed op het herstel van het natuurlijk evenwicht in je lichaam. Ik activeer je energiebanen zodat je levensenergie weer gaat stromen.

Begeleiding 
Heb je vragen, twijfels over jezelf, je relatie,werk of belangrijke of ingrijpende situaties in je leven? Weet je even niet hoe je verder moet? Je vind bij mij een luisterend oor en je kunt hier je verhaal kwijt.

Ι Werkvormen
Voetreflextherapie,  Voetmassage,  Voetdiagnostiek, Aromatherapie en ayurvedische massage
Polariteitsmassage,  Drukpuntmassage,  Balanstherapie,  MIR methode. 

Ι Cadeaubon
Vind je het leuk om een vriendin een behandeling cadeau te doen? Ik heb een leuke cadeaubon in cadeauverpakking klaar liggen.

Je kunt me vrijblijvend bellen of mailen  T 06-45 75 05 36  of  lisetgeukers@live.nl

 

 

 

 

Referentie

Social media

In de media

Mensen zoeken liefde

Tubantia 26/6/2014 Mensen zijn allemaal op zoek naar liefde ...
Verder Lezen

Leven doe je nu

Tubantia Leven doe je nu ...
Verder Lezen
  • Bianca’s reactie: Iedere keer weer heb ik het gevoel, alsof ik thuis kom bij mezelf. Stephan geeft je het gevoel van warmte, het voelt vertrouwd en bij hem kun je alles zeggen en is niets te gek. Ik ervaar heel veel liefde en warmte. Stephan was voor mij een rots in de branding, toen ik het even niet meer zag zitten. Hij heeft mij weer op de goede weg geholpen! Ik ben weer van mijzelf gaan houden en ben mijzelf weer gaan accepteren. Stephan me heeft laten ervaren: ‘Ik ben goed zoals ik ben, en daar hoef je niets voor te doen!’ Hij leerde mij weer voelen met hart en ziel, mezelf open te stellen voor anderen en anders tegen de dingen aan te kijken, zodat het allemaal een stuk minder zwaar voelt. Om te beschrijven wat ik ervaren heb, heb ik aan één zin voldoende: Stephan, dank je voor wie jij bent en dat ik jou heb mogen ontmoeten!