Simply Well  Workshops

 

Ι Workshop  Hoe vind ik mijn geluk?

Voel jij je niet happy met jezelf, in je relatie, je werk of studie? Ben jij op zoek naar geluk en heb jij het nog niet gevonden? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Ι Wat kun je verwachten?
-Samen met mijn vrouw Liset ontvang ik je in een gezellige, huiselijke sfeer waar je je veilig en op je gemak kunt voelen.
Koffie en thee en iets lekkers uit eigen oven staan klaar.
-Om 9.30 uur staat er koffie en thee klaar, we starten om 10.00 uur en eindigen +/- om 16.00 uur. 
  Tussen de middag is er een lekkere lunch.
-De workshop is geschikt voor iedereen,  je hoeft geen ervaring te hebben en je leeftijd maakt niet uit.
De groep bestaat maximaal uit 6 personen.

Ι Er is geen weg naar geluk, geluk is de weg!  Boeddha
Geluk lijkt soms ver weg!  Geloof me het is dichterbij dan je denkt! Aan de hand van eenvoudige, praktische oefeningen ‘leer’ je hoe je in jouw dagelijks leven steeds meer geluk kunt ervaren. Samen kijken we wat er tussen jou en je geluk in lijkt te staan.

De workshop kan bestaan uit, het delen van ervaringen,  mindfullnes, meditatie, ademhalingsoefeningen maar zeker ook gezelligheid en humor! 
Tussendoor geef ik inzicht in thema’s als: Werken met energie, Universele wetten, Overtuigingen, Loslaten van het  ego, Minder stress, meer genieten en over alle  onderwerpen die er die dag ‘voorbij’ komen.

De kosten zijn € 75,=  inclusief koffie, thee en lunch. Deze mag je op de dag zelf contant betalen.

Ben je nieuwsgierig waar jouw geluk zich verborgen houdt?  Stuur dan even een mail en meld je dan aan voor deze boeiende workshop!
Bij voldoende deelname wordt de workshop vanaf januari 2019 gegeven. We houden je nadat je hebt opgegeven per mail op de hoogte.


Met hartelijke groet, Stephan en Liset Geukers

www.simplywell.nl                   stephangeukers@live.nl                  06 – 16 05 81 81

Referentie

  • Bianca’s reactie: Iedere keer weer heb ik het gevoel, alsof ik thuis kom bij mezelf. Stephan geeft je het gevoel van warmte, het voelt vertrouwd en bij hem kun je alles zeggen en is niets te gek. Ik ervaar heel veel liefde en warmte. Stephan was voor mij een rots in de branding, toen ik het even niet meer zag zitten. Hij heeft mij weer op de goede weg geholpen! Ik ben weer van mijzelf gaan houden en ben mijzelf weer gaan accepteren. Stephan me heeft laten ervaren: ‘Ik ben goed zoals ik ben, en daar hoef je niets voor te doen!’ Hij leerde mij weer voelen met hart en ziel, mezelf open te stellen voor anderen en anders tegen de dingen aan te kijken, zodat het allemaal een stuk minder zwaar voelt. Om te beschrijven wat ik ervaren heb, heb ik aan één zin voldoende: Stephan, dank je voor wie jij bent en dat ik jou heb mogen ontmoeten!

Social media

In de media

Laatste nieuws